Over Digimusical

Over Digimusical

Digimusical.nl is een nieuwe site waarop u de leukste afscheidsmusicals en mini-kerstmusicals vindt. De afscheidsmusicals zijn geschikt voor alle basisscholen. De kerstmusicals lenen zich uitstekend voor scholen of kerken die een korte musical in de kerstviering willen opnemen.

Digimusical is een een onderdeel van Studio Oost. De man achter Studio Oost is Thomas van Oostrum. Al op de basisschool was Thomas bezig met liedjes, musicals en toneelstukjes, maar ook met illustreren, stripverhalen, karikaturen etcetera. Thomas heeft intussen een jarenlange ervaring als freelance 'multi creatief' en hij kan gerenomeerde bedrijven als Hallmark, Heutink, De Evangelische Omroep en Klassewerk tot zijn opdrachtgevers rekenen. Nu heeft hij met Digimusical.nl al zijn interesses en vaardigheden samengevoegd om het beste product voor uw school of kerk te kunnen leveren tegen een voordelige vaste prijs.

Alle musicals op deze site zijn geschreven en gecomponeerd door Thomas van Oostrum en uitgebreid getest in de praktijk. Thomas wordt omringd door een team van professionals die elk vanuit hun vakgebied een advies of bijdrage leveren. Zo bent u verzekerd van een kwalitatief hoogstaand product.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen en uitgaven!

Hoe werkt het?

U kunt de musicals online betalen met iDEAL en vervolgens downloaden. Snel en gemakkelijk! U kunt er ook voor kiezen om te betalen via een overschrijving. Nadat het bedrag op de rekening van Digimusical.nl/Studio Oost is bijgeschreven, ontvangt u een link waar u de musical kunt downloaden.

U koopt via Digimusical.nl altijd een downloadbaar product. Wilt u alsnog een cd-pakket ontvangen van de musical, dan kunt u dat als extra optie aankruisen op het bestelformulier. Het cd-pakket bestaat uit twee cd's: een audio-cd met alle muziek en een gegevens-cd met de tekstbestanden, afbeeldingen en eventueel ander aanvullend materiaal. Levertijd van het cd-pakket is maximaal 1 week.

Het downloadproduct bestaat uit een ZIP-archief. Als u op de site bij een musical op 'info' klikt, krijgt u extra informatie over de inhoud van het ZIP-archief en de grootte.

Als u het ZIP-archief heeft gedownload, kunt u het 'uitpakken'. Onder Windows gaat dat als volgt: U klikt het bestand aan met de rechtermuisknop. Vervolgens kiest u de optie 'Alles uitpakken'. U kiest de locatie en daarna 'Zonder versleuteling -> Ja' (voor alle items). De map is uitgepakt en u kunt alle onderdelen bekijken/openen enzovoorts.

Bij Apple Macintosh: dubbelklik op het ZIP-archief en het bestand wordt uitgepakt.

Het download-product is niet bedoeld voor tablets of smartphones.

Voor de tekstbestanden heeft u 'Acrobat Reader' nodig. Dit programma kun u hier gratis downloaden. Bij de tekstbestanden zit ook een bestand 'Speelaanwijzingen'. Hierin staan de verdere instructies m.b.t. de bestanden en de uitvoering van de musical.

Voorwaarden

Klik hier om de algemene voorwaarden te lezen (link opent in een nieuw venster).